Ramón Mariño Paz & Xavier Varela Barreiro, A lingua galega no solpor medieval. Santiago de Compostela, Consello da Cultura Galega, 2016, 194 páxs. - Alonso Parada, Raquel (Limite. Revista de estudios portugueses y de la lusofonía, 2022)
recensión