Mudanzas de xénero no substantivo na tradución galega da General Estoria - Alonso Parada, Raquel (Limite. Revista de estudios portugueses y de la lusofonía, 2022)
Durante a Idade Media foron moitas as obras traducidas ao galego,entre elas a General Estoria. Neste artigo estudamos as alteraciónsmorfolóxicas do xénero gramatical no substantivo presentes nesa obra.